Skip to main content
toimiva arki -verkkovalmennus sari hämäläinen

Toimiva arki – itsensä johtamisen verkkovalmennus

Oppitunnit

Toimiva arki osa 1 – Itsesi kehittäminen, oman arjen hallinta

Pituus: 0 minuuttia

Tämän valmennusjakson aikana saat selkeyttä ja ymmärrystä omaan arkeen ja mahdollisen kaaoksen hallintaan. Otamme käyttöön arkea helpottavia keinoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.

Lisäksi opit mielen, kehon ja tunteiden rauhoittamiseen sopivia lyhyitä harjoitteita.

Toimiva arki osa 2 – Alitajunta ja tietoinen mieli

Sanoilla ja ajatuksillamme on suuri merkitys alitajuntaamme. Ne vaikuttavat tiedostamatta hyvinvointiimme ja kykyyn johtaa itseämme. Sanat ovat energiaa ja hyvillä sanavalinnoilla palvelet paremmin itseäsi ja kanssaihmisiä.

Toimiva arki osa 3 – Ydinarvosi ja vahvuutesi

Oman onnellisuutemme kannalta on tärkeää, että elämme omien arvojemme mukaisesti. Arkesi helpottuu oppiessasi tekemään valintoja ja päätöksiä omaan ja työyhteisön arvomaailmaan pohjautuen.

Tämän valmennusjakson aikana opit tunnistamaan omat vahvuutesi, mikä auttaa sinua tarttumaan itsellesi sopiviin haasteisiin ja tekemään hyviä valintoja.

Toimiva arki osa 4 – Hyvät ja huonot uskomukset

Myönteiset uskomukset auttavat meitä etenemään elämässä kohti toivottuja asioita ja hyödyntämään potentiaaliamme. Kielteiset uskomukset toimivat päinvastaisesti.

Opit muokkaamaan omia ajatuksiasi niin, että ne palvelevat sinua ja tavoitteitasi paremmin. Katsot yhteistä neljän viikon matkaamme taaksepäin ja valitset itsellesi sopivimmat työkalut arkeesi.