q Life Coach - Elämäntaidonvalmennus | Sarihamalainen.com
Skip to main content

LIFE COACH – ELÄMÄNTAIDONVALMENNUS

Life coach elämäntaidonvalmennus on henkilökohtaista ohjausta ja tukea, jonka avulla voit löytää selkeyttä, voimavaroja ja inspiraatiota elämäsi eri osa-alueille. Valmennus auttaa sinua asettamaan tavoitteita, voittamaan esteitä ja saavuttamaan unelmasi. Se on avain parempaan itsetuntemukseen, onnellisempaan elämään ja menestyksekkäämpään tulevaisuuteen.

Valmennustyötä olen tehnyt vuodesta 2010 alkaen.

Life coach elämäntaidonvalmennus voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla, ja se räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Tässä on joitakin yleisiä tapoja, joilla valmennusta voidaan toteuttaa:

Henkilökohtaiset tapaamiset: Tapaamme kasvotusten. Nämä tapaamiset voivat olla säännöllisiä, esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain, ja niiden aikana käsitellään tavoitteita, haasteita ja toimintasuunnitelmia.

Verkon välityksellä toteutettu valmennus: Tapaamme esim. TEAMSin välityksellä yhteisesti sovittuina aikoina. Tämä mahdollistaa valmennuksen paikkakunnasta tai maasta riippumatta. Pidetään vain huoli, että kamera ja mikrofoniyhteydet toimivat.

Ryhmävalmennus: Voin myös työskennellä useampien ihmisten kanssa samanaikaisesti ryhmävalmennuksessa. Tämä tarjoaa mahdollisuuden oppia muiden kokemuksista ja saada vertaistukea.

Toteutustavan sovin aina yhdessä kanssasi, ottaen huomioon sinun tarpeesi ja mieltymyksesi. Tärkeintä on, että valmennus auttaa sinua asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi, kasvattamaan itsetuntemustasi ja parantamaan elämänlaatuasi.