Skip to main content

Sarin verkkovalmennukset

Kiva kun tulit verkkovalmennusteni sivuille.

Innostuksen verkkovalmennusten tekemiseen sain omilta asiakkailtani, kiitos teille!

Haluan tarjota sinulle laadukkaita verkossa suoritettavia valmennuksia ja innostaa sinua tätä kautta kehittämään itseäsi, omaa arkeasi ja työyhteisöäsi.

Täällä voit suorittaa oman kehittymisesi täysin omassa, sinulle sopivassa tahdissa. Voit palata äänitteisiin uudelleen ja tehdä rauhassa saadut tehtävät joko verkkovalmennuksen aikana tai sen jälkeen. Kaikki valmennukset on rakennettu niin, että voit heti viedä oppimaasi käytäntöön.

Toimiva arki – itsensä johtamisen verkkovalmennus

Tehokasta, innostavaa ja tuloksellista!

Työyhteisöjen tekijöille, esimiehille ja yrittäjille.

Paras tulos syntyy, kun koko työyhteisö tai tiimi osallistuu henkilökohtaiseen valmennukseen. Valmennuksen tulokset näkyvät erityisesti työhyvinvoinnissa, viihtyvyydessä ja hyvässä vuorovaikutuksessa.

Verkkovalmennuksen voit opiskella oman aikataulusi mukaan ja tulokset ovat heti käytettävissäsi.

Annat itsellesi aikaa tunnin viikossa. Seuraat valmennuksen etenemistä verkosta ja teet valmennukseen liittyvät itsensä kehittämisen tehtävät.

Parasta on, että voit heti viedä parhaat käytännöt omaan arkeesi. Neljässä viikossa elämäsi selkeytyy, arjen hallinta paranee, sekä saat konkreettisia menetelmiä itsesi, että muiden johtamiseen.

Samalla työyhteisö saa tyytyväisen tekijän, jolla asenne kohdillaan ja valmiudet hyvään vuorovaikutukseen muiden kanssa.

Kaikki voittavat.

Toimiva arki® – Rentoutushetkiä sinun arkeesi

PYSÄHDY – RAUHOITU – RENTOUDU!

Olen koonnut tähän yhdeksän erilaista rentoutusta tuomaan pysähdystä arjen eri tilanteisiin ja vuorokauden aikoihin. Voit valita mieluisesi ja kuunnella, kun sinulle sopii.

Nämä rentoutukset kulkevat aina matkassasi.

Uskallan luvata, että hyvinkin pian tulet huomaamaan positiivisia muutoksia omassa arjessasi.

Tervetuloa mukaan rentoutumaan sinulle sopivana aikana!