TOIMIVA ARKI -PODCASTIT

Toimiva arki -podcast vie sinut keskelle ihmisten arkea. Se tarjoaa mielenkiintoista keskustelua ja erilaisia näkökulmia arjen tekijöille. Olen innostava ja kannustava työyhteisö- ja yksilövalmentaja sekä kouluttaja.

Olen optimistinen ja uskon, että meillä kaikilla on mahdollisuus löytää tasapaino ja onnellisuus elämässä, niin työssä kuin kotonakin.

Toimiva arki -podcast pohjautuu saman nimiseen, itsensä johtamisen valmennuskokonaisuuteen. Itsensä johtaminen ja sen kehittäminen ovat suuri intohimoni. Minulla on vahva ammattitaito ja pitkäaikainen kokemus yksilöiden, tiimien ja työyhteisöjen valmentamisessa sekä kouluttamisessa.

Olen MB Master Coach, elämäntaidon valmentaja, Toimiva arki® -valmennuksen kehittäjä, EIF- enneagrammiohjaaja, ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija ja yritysneuvoja. Valmentajana olen hyvin käytännönläheinen ja lempeän jämäkkä.

Itsestä huolehtiminen ei ole itsekästä. Paljon itsekkäämpää on laittaa toiset tuntemaan nahoissaan sinun kiire, stressi ja väsymys.

Kuuntele kaikki Toimiva arki -podcastit tästä

Valmentaja Sari Hämäläisen vieraana yrittäjä Sanna Mäkinen Pentisol Oy:stä, joka kertoo siitä, miten koronavirus-epidemia sain muutosta aikaan Pentisolin liiketoiminnassa.

Kiitos yhteistyöstä Jyrki Pasanen Podcastory.

Valmentaja Sari Hämäläisen vieraana markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku Kauppahalli 24:stä. Asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla laittoi tämän yrityksen myös innovoimaan uutta, jotta mahdollisimman moni ympäri Suomen tulisi palvelluksi.

Kiitos yhteistyöstä Jyrki Pasanen Podcastory.

Valmentaja Sari Hämäläisen vieraana yrittäjä Miia Karhu, Studio 123 Järvenpäästä. Perhe, kova työ ja rakkaus elokuviin. Nämä kolme asiaa voi kiteyttää yhteen tässä yli 30 -vuotta toiminnassa olleessa perheyrityksessä. Ensimmäistä kertaa elokuvateatteri on joutunut sulkemaan ovensa.
Mitäs nyt?

Kiitos yhteistyöstä Jyrki Pasanen Podcastory.

Valmentaja Sari Hämäläisen vieraana yksinyrittäjä Suvi Nurme, Hous of The Good Feelings Oy:stä. Suvi on tapahtumajärjestäjä ja 12.3.2020 päivän uutiset iskivät suoraan kasvoille. Mutta luovana yrittäjänä Suvi ei jää paikolleen, vaan on tukena lukuisille yhteistyökumppaneilleen ja kiitollinen verkostosta joka hänellä on.

Kiitos yhteistyöstä Jyrki Pasanen Podcastory.

Valmentaja Sari Hämäläisen vieraana yrittäjä Sauli Kauppinen DataSky Oy:stä, hän on myös Järvenpään Yrittäjien puheenjohtaja. Millaisia toimia Saulin yritys on tehnyt ja millaisia vinkkejä Sauli antaa järvenpääläisille yrittäjille, kun asiakasmäärät vähenevät.

Kiitos yhteistyöstä Jyrki Pasanen Podcastory.

Palvelut työyhteisöille ja yksilöille

Ota yhteyttä

MASARI OY

Sari Hämäläinen

040 5342 999

sari.hamalainen (at) masari.fi

Jepuankatu 10, 04430 Järvenpää

Seuraa