q MIKS MUUT EI TAJUU?! -PODCAST | Sarihamalainen.com
Skip to main content

MIKS MUUT EI TAJUU -PODCASTIT

Miks muut ei tajuu podcastissa on äänessä kaksi valmentajaa Sari Hämäläinen ja Marjo Lamminaho sekä joukko huippu tyyppejä! Podcast on suunnattu kaikille, jotka ovat joskus ihmetelleet, miks muut ei tajuu?

Podcast esittelee 9 erilaista tyyppiä ja pohjautuu enneagrammi persoonallisuusteoriaan. Ensimmäinen jakso kertoo mistä podcastissa on kyse ja seuraavat 9 jaksoa tutustuttaa sinut erilaisiin tapoihin toimia, tuntea ja ajatella. Podcastissa kerromme ja kuulemme jokaisen tyypin vahvuuksista, myös niistä ”muista puolista” ja saamme vastauksia kysymykseen miks muut ei tajuu?

Toivomme, että viihdyt meidän seurassa ja innostut aiheesta. Kiitos toteutuksesta ja pitkistä hermoista podcast-studio podcastory Jyrki Pasanen Kiitos valokuvaajalle luovuudesta ja heittäytymisestä by Satu Hart Kiitos kaikille haastateltaville lämpimistä kohtaamisista ja mukanaolosta.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä kehittämään teidän työyhteisön keskinäistä vuorovaikutusta ja yksilöiden itsetuntemusta.

Kuuntele kaikki Miks muut ei tajuu -podcastit tästä

 

Esittelyjakso

Tämä jakso kertoo mistä on kyse Miks muut ei tajuu -podcastissa. Loistava parivaljakko Sari ja Marjo tutustuttavat sinut 9 erilaiseen tyyppiin hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Herätä uteliaisuutesi, kuuntele ja innostu aiheesta.

 

Ykköset

Ykkönen on selkeä, asiallinen, parhaaseen pyrkivä uudistaja ja laadunvalvoja. Hän on tunnollinen käytännön toimija ja haluaa tehdä asiat oikein. Ykkönen pyrkii kokoajan parantamaan itseään ja työsuoritustaan. Ykkönen arvostaa rehellisyyttä, aikatauluissa pysymistä ja sovittujen sääntöjen noudattamista. Haastateltavana Pipa Hietaharju.

 

Kakkoset

Kakkonen on ystävällinen, ihmisläheinen, huomaavainen auttaja ja kannustaja. Hän luo verkostoja, ylläpitää niitä ja on helposti lähestyttävä. Kakkonen haluaa auttaa ja huomioida muut ihmiset työpaikalla. Kakkonen arvostaa lämmintä vuorovaikutusta ja toisten huomioon ottamista. Haastateltavana Ulla Hirvonen.

 

Kolmoset

Kolmonen on tavoitteellinen, vakuuttava, päämäärätietoinen tekijä ja tehokas suorittaja. Hän on hyvin työ- ja tavoiteorientoitunut ja innostaa myös muut mukaan tekemiseen. Kolmonen tekee ja saa paljon aikaiseksi. Kolmonen arvostaa tehokasta toimintaa kohti tavoitteita sekä kiitosta ja positiivista palautetta. Haastateltavana Marja Nousiainen.

 

Neloset

Nelonen on ilmaisuvoimainen, tunnerikas, aito individualisti ja luova yksilö. Hän on empaattinen tunnetaituri ja ymmärtää hyvin erilaisuutta. Nelonen tuo työhön oman ainutlaatuisen ja luovan jäljen. Nelonen arvostaa ihmisten yksilöllisyyttä, ainutlaatuisuuden huomioimista ja mahdollisuutta olla oma itsensä. Haastateltavana Satu Savioja.

 

Viitoset

Viitonen on asiallinen, tarkkanäköinen, älykäs tutkija ja asiantuntija. Hän on tiedonhaluinen ja perehtyy itseään kiinnostaviin asioihin perusteellisesti. Viitonen tuo työyhteisöön faktoja ja hyvin perusteltuja ajatuksia. Viitonen arvostaa asioihin perehtymistä, älyllistä ja rauhallista keskustelua ilman turhia tunteiden purkauksia. Haastateltavana Janne.

 

Kuutoset

Kuutonen on vastuuntuntoinen, luotettava, tunnollinen ja uskollinen kyseenalaistaja. Hän on lojaali, luotettava ystävä ja pyrkii tavoitteeseensa tekemällä lujasti töitä. Kuutonen on luotettava työkaveri ja osaa myös kyseenalaistaa asioita sopivissa paikoissa.

Kuutonen arvostaa asioiden ennakointia, suunnittelua, luottamusta ja sovituista asioista kiinni pitämistä. Haastateltavana Kirsi Jarkkola.

 

Seiskat

Seiska on spontaani, positiivinen, idearikas innostuja ja visionääri. Hän on elämäniloinen, puhelias ja käytännönläheinen. Seiska luo positiivisuudellaan innostavaa työilmapiiriä ja on mielellään mukana suunnittelemassa uusia asioita. Seiskat arvostavat mahdollisuuksia, joustavuutta sekä vapautta valita. Haastateltavana Hanna-Kaisa Risku.

 

Kasit

Kasi on itsevarma, päättäväinen, rehellinen, vahva vaikuttaja ja vastuunkantaja. Hän on karismaattinen, rohkea ja omaa suuren sydämen. Kasi on valmis päättämään asioista työpaikalla ja toimimaan koko luottoporukkansa eduksi. Kasi arvostaa rehellisyyttä, suoraa puhetta ja tekemistä. Haastateltavana Haile Rosling.

 

Ysit

Ysi on mukava, positiivinen, kärsivällinen rauhantekijä ja sovittelija. Hän on yhteistyökykyinen ja ymmärtää hyvin erilaisia mielipiteitä ja näkeekin asioiden myönteiset puolet. Ysi pitää selkeistä ohjeista sekä aikatauluista ja luo hyvää yhteishenkeä koko tiimiin.

Ysi arvostaa asioiden hoitamista hyvässä yhteishengessä ja sopuisasti. Haastateltavana Salla Hämäläinen.