Tutustutaan

Hei, olen Sari, yrittäjä, innostava ja kannustava työyhteisö- ja yksilövalmentaja ja kouluttaja.

Olen perus optimisti ja uskon, että meillä kaikilla on mahdollisuus löytää tasapaino ja onnellisuus elämässä, niin työssä kuin kotonakin. Välillä tarvitaan ulkopuolista sparrausta ja potkua löytää oman arjen toimivat elementit. Tässä minä olen sinun ja teidän työyhteisönne apuna.

Voin sydämestäni sanoa, että rakastan työtäni. Haluan sitoutua ihmisiin ja työyhteisöihin, joiden kanssa pääsen tekemään yhteistyötä ja parempaa tulosta.

Työlläni edustan ns. pehmeitä arvoja, kanssaihmisten kunnioittamista ja huomioimista, aitoa läsnäoloa, yhdessä tekemistä ja yksilön vahvuuksien löytämistä. Nämä pehmeät arvot ovat tämän päivän työelämässä kovaa valuuttaa. Työyhteisössä, jossa välitetään henkilökunnasta, ihan jokaisesta yksilöstä, ylimmästä johdosta aina ruohonjuuritason tekijöihin, panostetaan näihin pehmeisiin arvoihin ja tehdään myös tulosta.

Olen ratkaisukeskeinen työyhteisö- ja yksilövalmentaja, työyhteisösovittelija ja valmentava työnohjaaja. Ratkaisukeskeisyys on työssäni kaiken lähtökohta – se luo myös toiveen paremmasta tulevaisuudesta ihmisille. Työpaikoilla ratkaisukeskeisyys on erityisen tärkeä elementti ja hyvin käänteentekevää, kun se yhdessä oivalletaan.

Valmennuksen ammattilaiseksi opiskelin Elämäntaidon Valmennusakatemiassa ja olen MB Master Coach, Elämäntaidon valmentaja ja EIF Ennegrammiohjaaja. Ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi opiskelin Helsingin Psykoterapiainstituutissa.

Tänä päivänä teen omien arvojeni mukaista työtä. Rakastan työtäni, saan tehdä sitä ihmisten parissa, heitä kunnioittaen ja innostaen.

Ole yhteydessä, palvelen mielelläni sinua.

Palvelut työyhteisöille ja yksilöille

Ota yhteyttä

MASARI OY

Sari Hämäläinen

040 5342 999

sari.hamalainen (at) masari.fi

Jepuankatu 10, 04430 Järvenpää

Seuraa