Skip to main content

Olen Sari, ja intohimoni on tehdä työpaikoista toimivia ja tuloksellisia. Olen valmentaja, työnohjaaja ja työyhteisösovittelija sekä henkilöstön ja johdon sparraaja. Autan ihmisiä löytämään ratkaisuja sujuvampaan arkeen työelämässä.

Olen toiminut yrittäjänä MaSari Oy:ssä vuodesta 2007 lähtien, ja olen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana auttamassa monia organisaatioita kohti parempaa työhyvinvointia ja menestystä.

Minulle on tärkeää olla helposti lähestyttävä ja kuunteleva valmentaja. Haluan olla tukenasi matkallasi ja kannustaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Olen myös luennoitsija ja olen innostunut jakamaan tietoa ja näkemyksiäni. Olen kehittänyt Toimiva arki® -itsensä johtamisen valmennuskokonaisuuden, ja pyrin aina auttamaan ihmisiä näkemään mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Lisäksi olen tuottanut Miks muut ei tajuu?! -podcast sarjan kollegani kanssa. Podcast tarjoaa ymmärrystä erilaisuutta kohtaan enneagrammi persoonallisuusteorian kautta, sekä myös katsauksen erilaisiin työelämän ilmiöihin ja niiden vaikutuksista työpaikoilla.

Mutta älä usko vain minua! Kuuntele asiakkaitani:

”Sari on todella lämmin ja silti jämäkkä valmentaja.”

”Sai meidän työporukan näkemään mahdollisuuksia ongelmien sijaan.”

”Onneksi otimme yhteyttä Sariin ja päästiin yhdessä ratkaisemaan ongelmaa.”

Olen täällä auttamassa sinua ja organisaatiotasi. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme tehdä arjestasi entistä paremman!

MAKSUTON MINIVALMENNUS

Tunnista omat vahvuutesi – tilaa Sarin maksuton minivalmennus