q Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa | Sarihamalainen.com
Skip to main content

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa

Sari Hämäläinen

Ihanaa, että löysit tieni uusille verkkosivuilleni! Lämpimästi tervetuloa!

Täällä sitä ollaan: energisenä ja innostuneena kaikesta uudesta ja sen myötä aktivoituneena myös blogin kirjoittamisesta. Kukapa olisi joskus uskonut? Koskaan ei kannata sanoa ”ei koskaan”.

Blogissani kerron sinulle silloin tällöin työhöni liittyviä kuulumisiani. Näiden kirjoitusten tarkoituksena on valottaa vinkkejäni ja ajatuksiani hyvinvointisi ja jaksamisesi lisäämiseksi sekä avata, millaista on valmentajan ja sparraajan oma elämä.

Uudistunut Masari sai alkunsa havainnosta. Minulla on vielä monta työvuotta edessä. Nyt viisikymppisenä taidan vihdoinkin tietää, mitä haluan tehdä – ja se tuntuu pirun hyvälle.

Haluan olla osa sinun matkaasi, osa sinun työyhteisöäsi ja parempaa arkea. Haluan parantaa jokaisen arkea työssä ja kotona.
Haluan, että ihmiset, joiden kanssa saan tehdä yhteistyötä näkevät omat vahvuutensa ja löytävät oman, oikean arvomaailmansa. Niiden myötä arkesi ja elämäsi saa paremmat edellytykset.

Haluan, että työpaikoilla voidaan hyvin ja työntekijöiden välinen vuorovaikutus toimii. Että työpaikoilla koetaan aitoa työn ja tekemisen iloa sekä tehdään yhdessä hyvää tulosta.
Haluan, että ristiriitoja kohdatessa kaikilla on jokin keino löytää oikea ratkaisu ja päästä eteenpäin.

Haluan, että pitkän työpäivän jälkeen perheen äidillä ja isällä on energiaa viettää aikaa rakkaittensa kanssa. Haluan, että esimies, suurine vastuineen, kannustaa tiimiään parhaisiin tuloksiin ja saa osakseen kunnioitusta sekä kiitosta.

Haluan, että yrittäjä, kaiken kiireen ja paineen keskellä, huomioi myös oman jaksamisensa sekä löytää energiaa ja iloa omaan tekemiseensä.

Ei ole mitään sen upeampaa katsottavaa, kun asiakkaani näkevät oman arvonsa ja löytävät omat vahvuutensa. Kun he hyödyntävät oppimaansa omassa elämässään.

Olen itse kohdannut omassa arjessani monia myrskyjä ja melkoisia karikoitakin. Ne ovat olleet aina suuria opin paikkoja. Jatkossa jaan kanssasi myös osan näistä.

Kiitos, että saavuit blogiini. Kiitos, että luit ensimmäisen blogikirjoitukseni. Toivottavasti saan olla osa arkeasi myös jatkossa.

Sari