Toimiva arki® – Rentoutushetkiä sinun arkeesi

22,00  sis. ALV

Kokonaisuuteen on koottu yhdeksän erilaista rentoutusta tuomaan pysähdystä arjen eri tilanteisiin ja vuorokauden aikoihin. Voit valita mieluisesi ja kuunnella, kun sinulle sopii.

Mielen ja kehon rauhoittamisella, meditaatiolla on paljon hyviä vaikutuksia ja lukuisat aivotutkimuksetkin se jo nykypäivänä todistavat. Meditointi on rauhoittumista ja itsestä huolehtimista. Tulet huomaamaan muutoksia omassa arjessasi – olet läsnä oleva, selkeä ja teet itsesi kannalta viisaita ratkaisuja.

Tervetuloa mukaan rentoutumaan sinulle sopivana aikana.

Tuotetunnus (SKU): VA-3 Osasto:

Kuvaus

Olen koonnut tähän yhdeksän erilaista rentoutusta tuomaan pysähdystä arjen eri tilanteisiin ja vuorokauden aikoihin. Voit valita mieluisesi ja kuunnella, kun sinulle sopii. Nämä rentoutukset kulkevat aina matkassasi.

Toimiva arki rentoutushetkiä sinun arkeen audiotallennetta kuuntelet millä tahansa laitteella jolla pääset nettiin ja kirjautumaan https://sarihamalainen.com/oma-tili sivustolle.

Mielen ja kehon rauhoittamisella, meditaatiolla on paljon hyviä vaikutuksia ja lukuisat aivotutkimuksetkin se jo nykypäivänä todistavat.

Rauhoittuneella mielellä olemme jokainen osa ratkaisua. Olet mukava ihminen ennen kaikkea itsellesi. Meditointi on itsestä huolehtimista ja itsestä huolehtiminen ei ole itsekästä. Paljon itsekkäämpää on laittaa toiset tuntemaan nahoissaan sinun kiire, stressi ja väsymys.

Tervetuloa mukaan rentoutumaan sinulle sopivana aikana.Uskallan luvata, että hyvinkin pian tulet huomaamaan muutoksia omassa arjessasi – se tulee vain toimimaan paremmin, sillä olet läsnä oleva, selkeä ja teet itsesi kannalta viisaita ratkaisuja.

Haluan tässä myös kiittää korona-ajan Toimiva arki meditaatio Facebook ryhmää. Teidän innoittamananne syntyi tämä kokonaisuus ja toivon, että tästä on iloa kuulijalle pitkäksi aikaa.

Sari

Rentoutus-audiotallenteen sisältö:

VINKKEJÄ RENTOUTUJALLE
Jos pysähtyminen arjessa ja rentoutuminen ei ole sinulle tuttua, kuuntele tästä muutamat vinkit aloittelijalle.

HENGITYSHARJOITUS
Jännitys, kireys sekä stressi näkyy ja tuntuu hengityksessä. Myös meidän aivomme tunnistavat hengityksen kautta, oletko jännittynyt vai rauhallinen. Vaikka omasta mielestäsi olet rauhallinen ja stressitön, saattaa hengityksesi tiedostamattasi olla pinnallista. Tämä johtuu siitä, että emme ole kiinnittäneet riittävästi huomiota omaan tapaamme hengittää.

Rentoutuminen lähtee hengittämisestä. Mikään muu ei rauhoita meitä niin nopeasti, kuin tietoinen hengittäminen. Tässä nauhoitteessa harjoittelemme hengittämään rauhallisesti ja tietoisesti.

Tämä hengitysharjoitus on nopea tapa saavuttaa rentoutunut tila keskittymällä hengitykseen. Tietoisella hengityksellä, palleahengityksellä, on myös monia positiivisia vaikutuksia elimistöön. Aivot ja lihakset saavat enemmän happea, keskittyminen paranee ja ahdistus vähenee kun parasympaattinen hermosto käynnistyy.

ENERGIARENTOUTUS
Tämä rentoutus soveltuu tehtäväksi aina silloin, kun tunnet kaipaavasi hyvää, positiivista energiaa. Tämä on  loistava rentoutus hyvän päivän aamuun ja sopii myös perheen pienimmille.

HETKEN PYSÄHDYS ARJESSA: TÄSSÄ ON HYVÄ OLLA
Tämän pysähdyksen voit tehdä joka päivä, useammankin kerran päivässä. Tarvitset vain paikan istua, hiljaisen tilan tai laita nappikuulokkeet korville. Voit hyvin kuunnella tämän junassa, linja-autossa, työpaikan taukohuoneessa, omassa työhuoneessa tai kotona.

Tämän pysähdyksen kautta saat arkeesi selkeyttä, kesytät arjen kiirettä, mielesi rauhoittuu, olet läsnä ja teet itsesi ja muidenkin kannalta viisaampia päätöksiä. Mehän emme rauhoita mieltämme pelkästään itsemme takia – vaan myös ollaksemme mukavampaa seuraa muille, niin työpaikalla kuin kotonakin.

KIITOLLISUUS ARJESSA

Se, mihin kiinnitämme huomiota, lisääntyy. Joten kiinnitetään hetki huomiota asioihin, josta olemme kiitollisia.
Ihmiset, jotka harjoittavat kiitollisuutta säännöllisesti, kertovat tuntevansa enemmän positiivisia tunteita. Tämä harjoitus auttaa sinua tässä.

Harjoitus nostaa mielialaasi ja suosittelenkin tekemään sen erityisesti silloin, kun tunnet alavireisyyttä.
Mukava rentoutus joka päivään, sinulle sopivana aikana. Tämä on erinomainen harjoitus ennen nukkumaan menoa.
Tämän harjoituksen opit helposti ulkoa ja jo ensimmäisen kuuntelun jälkeen ja voit tehdä sen melkeinpä missä vain ja milloin vain.

KEHON JA MIELEN ANKKUROINTI
Tämä rentoutus rauhoittaa ja ankkuroi sinut tähän hetkeen. Löydä itsellesi rauhallinen ja mukava paikka istua. Tämän rentoutuksen voit tehdä myös ulkona luonnossa, kivellä tai kannolla istuen.

ONGELMASTA RATKAISUUN – MIELEN RAUHOITTAMINEN
Tämä meditaatioharjoitus on visuaalinen harjoitus. Tässä harjoituksessa työskennellään mieltäsi painavan asian kanssa siten, että sille annetaan konkreettinen muoto.

Meditaation tavoitteena on kohdata tuo ikävä asia tai ongelma, käsitellä sitä ja itseäsi kunnioittaen, lempeästi tehdä oloasi paremmaksi suhteessa tähän asiaan.

Mielikuvaharjoitus, jota tässä tehdään auttaa lähestymään ongelman sanattomia, tiedostamattomia puolia, jotka ovat loogisen, järkevän ajattelun ulkopuolella.

HYVÄN MIELEN RENTOUTUS
Rentoutus vie sinut lapsuuden maisemiin ja ilon hetkiin.

HYVÄKSYNTÄ HARJOITUS (Metta-meditaatio)
Tämä harjoitus kuuluu brahmavihara-harjoituksiin. Metta käännetään usein rakastavaksi ystävällisyydeksi tai hyväksi tahdoksi. Tämän meditaation on tarkoitus kehittää itsessämme tätä ominaisuutta ja jotkut opettajat puhuvatkin tässä yhteydessä mielen ehdollistamisesta uudenlaisiin käyttäytymismalleihin. Tämän harjoituksen myötä saatamme huomata tarpeettoman kovuuden ja ankaruuden vaikutukset elämässämme ja oppia päästämään irti näistä vanhoista ja kivuliasta käyttäytymismalleista.
Mettaa, kuten muitakin meditaatioharjoituksia, voi ajatella taitona, jonka oppimiseen menee aikaa. Se on taito siinä missä muutkin, ja syvenee omaan tahtiinsa harjoituksen myötä.

LEVOLLINEN UNI
Valitse tämä rentoutus, kun haluat levätä ja vaipua uneen. Kauniita unia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimiva arki® – Rentoutushetkiä sinun arkeesi”